Happybytes Mobilabonnement

Mobiloperatøren Happybytes er en norsk, privateid operatør som ble grunnlagt i 2017. Målet til Happybytes er å tilby mer data til en rimelig penge, og de er en konkurrent til allerede etablerte selskaper. De scorer høyt både på pris og kundeservice, og er en operatør mange nå har fått øynene opp for.

Kontaktinformasjon

Adresse: Hvamstubben 14, 2013 Skjetten

Nettside: https://happybytes.no

Telefon: Ikke tilgjengelig

E-post: kundeservice@happybytes.no

Åpningstider:

Mandag –fredag: 09:00–17:00

Lørdag –søndag: Stengt

Ideologien til Happybytes er at det er god butikk å ha fornøyde kunder. De satser derfor stort på kundeservice, både gjennom digitale løsninger som holder kostnadene nede, og som gjør det enkelt for kunder å komme i kontakt med dem. For å få kontakt med selskapet må man bruke enten chat eller e-post. De har ikke en egen telefon, for å unngå telefonkø.

Abonnementer og priser

Happybyttes har flere ulike abonnementer å velge mellom. Alle abonnementene, med unntak av Fri Data+, inkluderer fri bruk av meldinger og tale, samt fri bruk i alle EU og EØS-land. Det er ingen ekstra kostnader knyttet til tjenester som BankID, og ingen av abonnementene har bindingstid.

Flex

Dette mobilabonnementet har ingen inkludert datamengde, men kommer med fri bruk av tale og meldinger. Man betaler kun for dataen man bruker, og 100MB koster 14,90 kroner. Hvis man bruker 2GB data en måned blir kostnaden 299 for kroner, hvor 70 kroner er fastpris for abonnementet. Dette abonnementet passer for de som knapt benytter seg av data, da det er rimeligere med inkludert datamengde når man overstiger 1GB.

Prisen per MB er den samme uavhengig om dataen brukes i Norge eller i EU/EØS-land.

2GB

Har man et minimalt forbruk av data, men ønsker friheten til å kunne surfe uten å tenke på ekstra kostnader, er dette det riktige abonnementet. Prisen er 178 kroner per måned, og man kan kjøpe 1GB ekstra for 19 kroner opptil fire ganger per måned om det skulle være behov.

10GB og 30GB

Disse abonnementene har nok data inkludert for alle som bruker mobilen til mer enn bare ringe, sende meldinger og surfe på internett. Med 10GB data kan man fint strømme musikk og bruke sosiale medier uten å bekymre seg for dataforbruket. Ønsker man i tillegg å strømme filmer fra strømmetjenester som Netflix og Viaplay er 30GB mer enn godt nok.

10GB data koster 198 kroner per måned, mens 30GB data koster 298 kroner. Det er fullt mulig å kjøpe ekstra datapakke ved behov. 1GB koster 19 kroner, og man kan bestille ekstra opptil fire ganger per periode.

En om dagen

Dette mobilabonnementet er for den som ønsker full kontroll over dataforbruket. Man kan bruke inntil 1GB data hver dag, opptil 30GB i måneden. Hvis man har behov for mer data, er det mulig å kjøpe ekstra datapakke på 1GB for 19 kroner. Selve abonnementet koster 248 kroner i måneden.

Fri Data+

Mobilabonnementet Fri Data+ er Happybytes variant av abonnement med ubegrenset data. Her får man fri bruk og hastighet inntil 108GB. Etter 108GB vil hastigheten reduseres til 30 Mbit/s. Det er også inkludert fri bruk i EU/EØS med inntil 24GB data, og abonnementet har en grense på 10 000 minutter tale, SMS og MMS.

Dette mobilabonnementet er spesielt tilpasset de som sjelden er tilknyttet WiFi-nettverk, eller som har dårlig nettverkstilkobling hjemme. Med ubegrenset data man kan strømme både filmer, musikk og være på sosiale medier gjennom hele dagen uten å tenke på dataforbruk. Prisen er 398 kroner per måned.

Dekning

Happybytes kunder benytter seg av Telenors mobilnettverk i Norge. Med Telenor-dekning får man full 4G-dekning, samt 5G-dekning der dette er tilgjengelig. For å kunne benytte seg av 5G-nettverket må man ha en telefon som støtter dette. Hastigheten på nettverket vil kunne variere basert på hvor i landet man befinner seg.

Tjenester

Som kunde hos Happybytes får man ingen kundefordeler, og de tilbyr heller ingen ekstra tjenester utenom standard som blant annet data-SIM, tvilling-SIM, mobilsvar og datakontroll.

Fordeler

  1. Mange abonnementer å velge mellom
  2. Konkurransedyktige priser på alle abonnementer
  3. Rimelig med både tvilling- og data-SIM
  4. Full Telenor-dekning i hele landet
  5. Lett å få kontakt med kundeservice på chat

Ulemper

  1. Data rollover er ikke inkludert i noen abonnementer
  2. Ikke mulig å kjøpe mobil med nedbetaling
  3. Ingen kundeservice på telefon
  4. Tilbyr ingen ekstra tjenester
You May Have Missed