Info om NiceMobil

NiceMobil ble lansert den 15. november 2021, og er en relativt ny merkevare som er en del av mobilselskapet ICE. Ved lansering var NiceMobil verdens eneste heldigitale mobiloperatør, og er den dag i dag fortsatt tilnærmet heldigital. Det betyr at alt foregår på nett, nærmere bestemt gjennom selskapets egen app. Derimot tilbys det nå i tillegg til eSIM også fysiske SIM-kort.

For å bli kunde hos NiceMobil må du laste ned appen, som finnes både for Android- og iOS-telefoner. I appen finner du også all informasjon om ditt kundeforhold, og kan komme i kontakt med kundeservice.

Deres abonnementer har blitt kåret til best i test av tek.no i kategoriene litt data, middels data og mye data senest høsten 2023. Selskapet vant også best i test i de samme kategoriene i 2022.

Kontaktinformasjon

Adresse: Skippergata 24, 0154 Oslo

Nettside:https://www.nicemobil.no

Telefonnummer: Nei

Åpningstider:

Mandag – fredag: 08:00 – 20:00

Lørdag: 09:00 – 17:00

Søndag: Stengt

Nøkkelinformasjon

Data: 1 GB

Nettverk: ICE

Hastighet: Inntil 100 M/bits

Ubegrenset tale/SMS/MMS: Ja

Fri bruk i EU/EØS: Ja, men noe begrenset i Storbritannia

Bindingstid: Nei

Abonnementer og priser

NiceMobil tilbyr fire ulike mobilabonnementer, hvor den eneste forskjellen er hvilken datamengde som er inkludert. Alle abonnementene har fri bruk av tale, SMS og MMS, også i EU/EØS. Storbritannia er inkludert i EU-sonen til NiceMobil, med unntak av øyene Jersey, Guernsey og Isle of Man.

Andre ekstra tjenester som er inkludert er gratis bruk av BankID og Data Rollover. For hver person du verver til å bli kunde hos NiceMobil får du også halvert regning i tre måneder. Dette gjelder uavhengig av hvilket mobilabonnement du har.

1 GB

Dette er abonnementet for deg som ikke bruker så mye data, og som for eksempel kun benytter data for å lese avviser eller sende e-post fra mobilen når du ikke er koblet til WiFi. Abonnementet koster 95 kroner per måned.

5 GB

Har du behov for litt mer data, så du også kan høre på musikk og sjekke sosiale medier når du er på farten, er dette et godt alternativ. Abonnementet koster 148 kroner i måneden. Det er kun 53 kroner mer for fem ganger så mye data som i abonnementet med 1GB.

12 GB

Med 12 GB data i måneden kan du også se på film og serier fra mobilen, samt gjøre alle de hverdagslige aktivitetene som å lese nyheter og se videoer på TikTok. Abonnementet passer spesielt godt for ungdommer og studenter, og koster kun 198 kroner i måneden.

15 GB

For 248 kroner i måneden får du 15 GB med data. Denne datamengden er mer enn nok for personer som ofte bruker mobilen uten å være tilknyttet WiFi, og er et godt alternativ for de som trenger litt mer enn 12 GB.

Ekstra tjenester og fordeler

Per i dag tilbyr ikke NiceMobil noen ekstra tjenester. Den eneste fordelen du får som kunde hos NiceMobil er gjennom vervekampanje. Om du verver en ny kunde, får du halvert regningen din i tre måneder. Mer informasjon om kampanjen finnes på nettsiden.

Dekning

Som merkevare under ICE har NiceMobil den samme dekningen som ICE. Det betyr at du som NiceMobil-kunde har tilgang til 5G-nettverk over store deler av landet, samt 4G-nettverk i hele landet. 5G-nettverket er under utbygging, og flere kunder vil få tilgang til dette etter hvert.

Fordeler

 1. Svært lave priser
 2. Ingen aldersbegrensninger på mobilabonnementene
 3. Du kan velge mellom eSIM og vanlig SIM-kort
 4. Alt styres gjennom appen
 5. Ingen bindingstid
 6. Fri bruk av tale/SMS og MMS
 7. Data Rollover inkludert
 8. Halv pris i tre måneder om du verver nye kunder

Ulemper

 1. Kan være komplisert for personer som ikke liker heldigitale løsninger
 2. Må laste ned appen for å bestille abonnement
 3. Har ingen ekstra tjenester
You May Have Missed