Mobilabonnement med Ice

Nordisk Mobiltelefon Norge AS ble etablert i 2003, og er forgjengeren til Ice. Selskapet gikk konkurs noen år senere, men kom tilbake på markedet i 2009 som Ice Norge AS under nytt eierskap. I dag eies Ice av Lyse AS, et selskap som eies av 14 kommuner i Sør-Rogaland.

Siden 2009 har Ice bygget seg opp til å bli den tredje største leverandøren av telekommunikasjon i Norge, og er ett av tre selskaper som har bygget mobilnettverk i Norge.

Kontaktinformasjon

Adresse: Nydalsveien 18B, 0484 Oslo

Nettside:https://www.ice.no

Telefon: 210 00 000

Åpningstider:

Mandag–fredag: 08:00–20:00

Lørdag: 09:00–17:00

Søndag: Stengt

Abonnementer og priser

Alle mobilabonnementer fra Ice inkluderer fri bruk av tale, SMS og MMS, data rollover, med unntak av abonnementer med ubegrenset data, samt muligheten til å dele data med venner og familie. Det er også inkludert fri bruk i alle EU/EØS-land.

Forskjellen på abonnementene er prisen, hvem som kan bestille abonnementet, og hvor mye data som er inkludert. Ice har delt sine abonnementer inn i to kategorier – over og under 29 år – og har i tillegg egne abonnementer for barn under 13 år.

Under 13 år

For de under 13 år har Ice to abonnementer, iceJunior og iceJunior pluss. Begge mobilabonnementene for barn inkluderer 1GB data, men forskjellen ligger i tale. Med standard junior kan man kun ringe til tre forhåndsbestemte telefonnumre, mens med pluss er fri tale inkludert. Prisen er 0 kroner for standard og 50 kroner for pluss.

Mellom 13 og 29 år

For de under 29 år har Ice abonnementet iceUng. Abonnementet kommer med ulike datamengder, og man kan velge mellom ubegrenset data og fast datamengde fra 1GB til 30GB. For ubegrenset data må man bestille abonnementet iceUng Max til 349 kroner i måneden. Resterende abonnementer koster fra 149 til 299 kroner i måneden.

Over 29 år

Ice tilbyr samme datamengde for personer over 29 år, hvor den eneste forskjellen er at abonnementene koster 50 kroner mer månedlig. Abonnementer med inkludert datamengde har ingen hastighetsbegrensning, og koster fra 199 til 349 kroner i måneden.

iceMax har en hastighet på opptil 100 Mbit/s, og en grense på 45GB i EU/EØS. Det er mulig å dele inntil 10GB med venner og familie i måneden, og prisen er 399 kroner per måned.

For familie

IceFamilie er mobilabonnementet for familie. Dette er ikke et eget abonnement, men muligheten til å samle flere mobilabonnementer i én faktura. To eller flere abonnementer kan kombineres, og man velger selv sammensetningen. Samler man flere enn to abonnementer får man forsikringen iceTrygg inkludert gratis, sett at minst ett av disse er Ice eller iceUng.

Prøv oss

Abonnementet Prøv oss er et mobilabonnement for nye Ice-kunder. Man bestiller abonnementet, og kan prøve Ice som leverandør i to måneder. Prisen er 99 kroner per måned, og man får 30GB inkludert i disse to månedene. Abonnementet har ingen bindingstid. Ønsker man å forbli kunde hos Ice kan man velge et eget abonnement, eller gå for abonnementet Ice anbefaler; en anbefaling basert på forbruk.

Dekning

Ice har et eget mobilnettverk, ice+, som alle kunder kan benytte seg av. De tilbyr landsdekkende 4G-dekning, og har spesielt god dekning i distriktene. I områder hvor Ice ikke kan tilby eget mobilnettverk, vil kundene kunne benytte seg av Telias mobilnettverk.

Tjenester

Ice tilbyr ikke mange ekstra tjenester, men har noen som er knyttet til abonnement. Tjenestene er ment for å gi kunder ekstra tilgang til data og ekstra trygghet ved behov. Av tjenester har de Data Frihet og iceTrygg. Data Frihet koster 99 kroner i måneden, og gir kunder tilgang til 1 000GB ekstra på nettverket ice+. iceTrygg er forsikringsavtalen til Ice, og koster 69 kroner i måneden. Med denne forsikringen får kunder tilgang til rådgivning og advokathjelp i forbindelse med Trygg Netthandel, Nettslett og ID-tyveri.

En relativt ny tjeneste er rentefri nedbetaling av mobiltelefon gjennom MobilBytte. Dette er en fleksibel måte å kjøpe mobiltelefon på, og er Ices svar på Svitsj og Swap. Med MobilBytte betaler man ikke noe når man kjøper mobilen, men betaler et fast beløp over 30 måneder. Etter 18 måneder kan man bytte til en ny telefon, eller velge å beholde mobilen ut perioden.

Fordeler

  1. Konkurransedyktige priser på abonnementene
  2. Gratis abonnement for barn under 13 år
  3. Egne, rimeligere abonnementer for de under 29
  4. Mulighet for rentefri nedbetaling av mobiltelefon
  5. Eget abonnement for å teste ut Ice i to måneder
  6. Tilbyr ekstra tjenester for data og forsikring
  7. Gratis iceTrygg med iceFamilie

Ulemper

  1. Alle tilleggstjenester koster ekstra per måned
  2. Lang avtaletid på MobilBytte avtale
You May Have Missed